تزیین کیک به شکل نیمرو
نوشته شده توسط : خودم

مواد لازم:
 

کيک اسفنجي: به مقدار نياز
خامه فرم گرفته: به مقدار نياز
شکلات تخته اي سياه: به مقدار نياز
روغن مايع: به مقدار نياز
رنگ زرد خوراکي: به مقدار لازم

طرز تهيه:
 

کيک اسفنجي را برش هاي عرضي زده، لا به لاي هر برش خام? فرم گرفته ماليده، لايه هاي کيک روي يکديگر قرار دهيد. خام? فرم گرفته را روي کيک بکشيد و به کمک پالت کيک را صاف کنيد. براي صاف کردن کيک مي توانيد از ليسک و ربان نيز کمک بگيريد. شکلات تخته اي را روي بخار آب ذوب کرده و به ازاي هر صد گرم شکلات، حدود 3 قاشق روغن مايع را به آن اضافه کنيد. سپس با قاشق هم بزنيد تا کاملاً يک دست و روان شود. کيک را با شکلات ذوب شده پوشش دهيد، دقت کنيد که مايه شکلات زياد داغ نباشد چون باعث اب شدن خام? کيک مي شود. مقداري از خام? فرم گرفته را با کمي آب يا شير مخلوط نموده هم بزنيد تا شل و روان تر شود. سپس با استفاده از قيف خامه را روي کيک به شکل سفيد? تخم مرغ بريزيد و براي زرد? تخم مرغ هم از مخلوط مقداري خام? فرم گرفته با آب و کمي رنگ زرد استفاده کنيد و قسمت وسط کيک، روي سفيده، با استفاده از قيف زرده را کار کنيد.

نکته:
 

1-مواد داخل کيک و طعم خامه داخل کيک به سليقه و ذائقه شما بستگي دارد.
2-اشکال دور کيک را با استفاده از شکلات تخته اي ذوب شده (بدون روغن مايع) روي کاغذ روغني ريخته، داخل فريزر قرار دهيد تا کاملاً سفت شود. سپس از روي کاغذ جدا کنيد.
منبع: نشريه تخصصي هنر آشپزي / شماره 64

 




:: موضوعات مرتبط: تزیین انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 2192
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: